Na ostatnich zajęciach TOWAR JAKO PRZEDMIOT HANDLU uczniowie klasy 2 TECHNIK HANDLOWIEC z panią Agnieszką Zawilińską w niekonwencjonalny sposób utrwalali wiedzę o cukrach, miodach i wyrobach cukierniczych. Zapraszamy na degustację 🙂
![](/wp-content/uploads/2024/02/1deffc5b-77ce-4cce-bf37-58e986a8ef8d.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/ad057be1-492f-4bd6-ba26-6df312839d08.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/55c94259-953e-4dbd-9d14-5cb5c7d5ff08.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/91b16746-8894-4bd0-9f27-5809316421e8.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/8f998579-9911-4e21-a5ba-8301f4b6ac4b.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/50d54ef4-7174-41de-b057-cb2b2412b8b1.jpg)
![](/wp-content/uploads/2024/02/e4083e0b-be1b-4032-8d0a-4b269c0a6779.jpg)
Na ostatnich zajęciach TOWAR JAKO PRZEDMIOT HANDLU uczniowie klasy 2 TECHNIK HANDLOWIEC z panią Agnieszką Zawilińską w niekonwencjonalny sposób utrwalali wiedzę o cukrach, miodach i wyrobach cukierniczych. Zapraszamy na degustację 🙂